Yazar "Uçan, Berre Zeynep" için listeleme
-
Destinasyon pazarlamasında yerel mutfaklar: Balıkesir ili örneği
Uçan, Berre Zeynep; Girgin, Göksel Kemal (Ankara Hacı Bayram Veli University, 2020)Türk mutfağının yerel mutfaklar sayesinde oldukça geniş bir gastronomik zenginliği içerisinde barındırdığı bilinmektedir. Yerel mutfakların pazarlanmasının ise ülke ve bölge turizmi açısından oldukça avantaj sağladığı ... -
Farklı baharat kombinasyonları ile hazırlanan raw food ürünlerinin duyusal analiz yöntemi ile değerlendirilmesi
Uçan, Berre Zeynep (Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2021)Son yıllarda sağlıklı beslenmeye olan ilginin arttığı görülmektedir. Bu ilgi, yeni beslenme modellerinin doğmasına zemin hazırlarken tarih öncesine dayanan beslenme şekillerinin önemini de gün yüzüne çıkarmaktadır. Bu ...