dc.contributor.advisor | Hacıoğlu, Necdet | |
dc.contributor.author | Bolat, Tamer | |
dc.date.accessioned | 2020-01-27T06:56:35Z | |
dc.date.available | 2020-01-27T06:56:35Z | |
dc.date.issued | 1995 | en_US |
dc.date.submitted | 1995 | |
dc.identifier.citation | Bolat, Tamer. Yiyeyecek - içecek işletmelerinde menü planlaması ve fiyatlandırma. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12462/10590 | |
dc.description | Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Ana Bilim Dalı | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Fiyatlandırma | en_US |
dc.subject | Menü Planlama | en_US |
dc.subject | Planlama | en_US |
dc.subject | Yiyecek İçecek İşletmeleri | en_US |
dc.subject | Pricing | en_US |
dc.subject | Menu Planning | en_US |
dc.subject | Planning | en_US |
dc.subject | Food and Beverage Operations | en_US |
dc.title | Yiyeyecek - içecek işletmelerinde menü planlaması ve fiyatlandırma | en_US |
dc.title.alternative | Menu planning and planning and pricing in the food and beverage oprations | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | Sosyal Bilimler Enstitüsü | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US |