Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
The feasibility of production planning and control systems in the food beverage units of large scale accommodation managements a practice study
Erişim
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Tarih
2011
Yazar
Doğdubay, Murat
Avcıkurt, Cevdet
Yaman, Ramazan
Köroğlu, Ahmet
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Özet Bilgisi Yok.
Kaynak
Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, Conference Proceedings
Bağlantı
https://hdl.handle.net/20.500.12462/16153
Koleksiyonlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
[15]
Turizm İşletmeciliği - Bildiri Koleksiyonu
[37]
|
Politika
|
Yönerge
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Balıkesir
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle