Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKumaş, Gözde
dc.contributor.authorAvcıkurt, Cevdet
dc.contributor.authorSarıoğlan, Mehmet
dc.contributor.authorBilgili, Bilsen
dc.date.accessioned2025-03-05T11:26:49Z
dc.date.available2025-03-05T11:26:49Z
dc.date.issued2024en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12462/16271
dc.description.abstractÖzet Bilgisi Yok.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherKatip Çelebi Üniversitesien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleYöresel gastronomik öğelerin marka değerinin oluşturulmasında ürün farkındalığının rolü: Balıkesir yöresi manda ürünleri örneğien_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.journal8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresien_US
dc.contributor.departmentTurizm Fakültesien_US
dc.contributor.authorID0009-0007-1484-473Xen_US
dc.contributor.authorID0000-0002-9169-9763en_US
dc.contributor.authorID0000-0003-4343-1225en_US
dc.contributor.authorID0000-0002-8454-8318en_US
dc.identifier.startpage710en_US
dc.identifier.endpage724en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster