dc.contributor.author | Kumaş, Gözde | |
dc.contributor.author | Avcıkurt, Cevdet | |
dc.contributor.author | Sarıoğlan, Mehmet | |
dc.contributor.author | Bilgili, Bilsen | |
dc.date.accessioned | 2025-03-05T11:26:49Z | |
dc.date.available | 2025-03-05T11:26:49Z | |
dc.date.issued | 2024 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12462/16271 | |
dc.description.abstract | Özet Bilgisi Yok. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Katip Çelebi Üniversitesi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Yöresel gastronomik öğelerin marka değerinin oluşturulmasında ürün farkındalığının rolü: Balıkesir yöresi manda ürünleri örneği | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.relation.journal | 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi | en_US |
dc.contributor.department | Turizm Fakültesi | en_US |
dc.contributor.authorID | 0009-0007-1484-473X | en_US |
dc.contributor.authorID | 0000-0002-9169-9763 | en_US |
dc.contributor.authorID | 0000-0003-4343-1225 | en_US |
dc.contributor.authorID | 0000-0002-8454-8318 | en_US |
dc.identifier.startpage | 710 | en_US |
dc.identifier.endpage | 724 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Konferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |