Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu listeleme
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu listeleme
DSpace Ana Sayfası
Yüksek Okullar
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu listeleme
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Yayıncı Gastronomi ve Mutfak Sanatları-Bildiri Koleksiyonu için listeleme
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Bul
Sıra:
artan
azalan
Sonuçlar:
5
10
20
40
60
80
100
Güncelle
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
artan
azalan
5
10
20
40
60
80
100
Yayıncıya Göre
Behran Nejati
[1]
Copyright Detay Anatolia Akademik Yayıncılık
[1]
CRC Press-Taylor & Francis Group
[1]
Detay Yayıncılık
[2]
Gazi Üniversitesi Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
[1]
Kutlu Avcı
[1]
Kültür Bakanlığı Yayınları
[1]
Yıldız Technical University and Logistics Association Publication
[1]
|
Politika
|
Yönerge
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Balıkesir
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Bölüme Göre
Yayıncıya Göre
Kategoriye Göre
Dile Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt